Vem är jag?

thumbnail_IMG_4235

Ja vem är jag egentligen? Jag började med den här bloggen för att samla mina bästa recept och bilder och inspirera andra med detta.

Jag heter Erika och bor i Växjö i Småland och är 21 år. Som person är jag väldigt kreativ och har alltid något för mig. Mina största intressen som ligger mig varmt om hjärtat är inredning, rita/måla och laga mat & baka. Jag har gått restaurangutbildning och utbildat mig till kock, men jobbar på ett bageri/konditori.

Hoppas att ni som läser blir inspirerade och testar recepten!

Ha det bra!

Annonser

14 Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s